The Laurent-Perrier Garden

  • Best Show Garden Best Show Garden
  • Gold Gold

Designed by

Luciano Giubbilei

Built by

Sponsored by

This garden is formed from a series of defined layers, and continues Luciano’s ongoing interest in texture, form and light. The cool, contemplative design shows the interplay of natural elements with a simple geometric layout. The intention is to stimulate the enjoyment of observation, and to invite exploration of stillness and movement through relationships between the contrasting forms and materials in the garden.

The planting features delicate forms alongside stronger, bolder leaves; the walls combine lustres and materials; the stone surfaces are executed with contrasting finishes; the flow and reflection of water gives light and animation. Ursula von Rydingsvard’s timeless forms, constructed in roughly hewn layers of cedar, contribute to the exploration of composition and texture.

Laurent-Perrier celebrate Best in Show


Advertise here

Other gardens with similar themes

People's Choice

Vote for your favourite garden for the People's Choice award.

Vote now

Find another garden