Back

A View Within

Back to Back Gardens
Designed for a young couple living in a new build, the garden provides a private reading corner, a place for nature to ‘wash’ the senses. The design is a cohesive contemporary space that depicts a ‘snapshot of memories’ inspired from generational gardening. It uses plants and acquisitions, as ‘old friends’ narrating these memories.  These include  childhood flowers, herbs, hardy geraniums and a tree given to celebrate a new home.

A creative stepping stone path, ‘The Three Generations of Man’, leads to a quiet corner ideal for catching the evening light and enjoying the scent of aromatic herbs. The garden is supporting Diabetes 16–25.

All Show Gardens

Get involved

The Royal Horticultural Society is the UK’s leading gardening charity. We aim to enrich everyone’s life through plants, and make the UK a greener and more beautiful place.